Praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie
Hoofdvestiging
Zeearend 2, Almelo
Nevenvestiging
De Gors 20, Almelo

Fysio Windmolenbroek bestaat uit twee locaties

De hoofdvestiging van Fysio Windmolenbroek is aan
Zeearend 2 in Almelo

in het Medisch Centrum Almelo.
Op die locatie werken we in hetzelfde gebouw als onder andere huisartsen, praktijkondersteuners, een apotheek, psycholoog, podotherapeut, diëtisten en thuiszorgorganisaties. Het pand is goed bereikbaar, ook voor rolstoelgebruikers en heeft voldoende parkeerplaatsen. Mede door zijn ligging (naast het ziekenhuis) is het pand goed te bereiken middels openbaar vervoer.
Er zijn 3 behandelkamers en een hoge oefenzaal met fitnessapparatuur waarin zowel groepstherapie als individuele therapie wordt gegeven. Verder is er een echokamer welke gedeeld wordt met de huisartsen en een kamer voor administratie. In de aparte wachtkamer is informatie te lezen over de praktijk.
De locatie aan de Zeearend heeft een AED.

De nevenvestiging van Fysio Windmolenbroek is aan
De Gors 20 in Almelo

in het Gezondheidscentrum Windmolenbroek,
naast het winkelcentrum Windmolenbroek, nabij seniorencomplex de Karekiet. De Gors beschikt over voldoende parkeergelegenheid en de praktijk is goed te bereiken met de auto, fiets, openbaar vervoer en te voet. Tevens is de praktijk goed bereikbaar voor minder validen.

De fysiotherapie heeft een gezamelijke wachtkamer met overige disciplines in het gebouw. Er zijn twee behandelkamers en een oefenzaal geschikt voor zorg op maat. Adequaat materiaal is aanwezig voor onderzoek en behandeling. Aanvullend diagnostiek kan worden uitgevoerd door middel van echografie.
In de warme dagen kan de Gors verkoeling bieden door de aanwezigheid van airco. En er is een warm en koud watervoorziening aanwezig en er is een douche aanwezig.

Op beide locaties heeft u geen verwijzing van huisarts/ specialist meer nodig en kunt u zich “direct” melden bij de praktijk. U kunt bellen 0546-826922 of langskomen. Ook is het mogelijk om zich online aan te melden of een mail te sturen naar info@fysio-windmolenbroek.nl .

Bereikbaarheid van de praktijken is op werkdagen van 8.00u tot 18.00u en op maandag, woensdag en donderdag tot 19.00u. Indien nodig is het mogelijk een afspraak te maken in het weekend. Fysio Windmolenbroek behandelt ook mensen aan huis indien dat nodig is.
De praktijk is telefonisch goed bereikbaar en indien er niet opgenomen kan worden, kan er een boodschap ingesproken worden op het antwoordapparaat.

Behalve reguliere fysiotherapie is er in Fysio Windmolenbroek ook gespecialiseerde fysiotherapie. Deze specialisaties worden naast de algemene beroepsvereniging (KNGF, www.kngf.nl) ook nog eens vertegenwoordigd door hun eigen beroepsvereniging. Verder heeft Fysio Windmolenbroek een samenwerkingsverband met meerdere disciplines en is aangesloten bij meerdere netwerken zoals Schouder Netwerk Twente en Benefit.

Een aantal procedures en regels zijn binnen Fysio Windmolenbroek opgesteld. Het mogelijk de verschillende regelementen in te zien:

  • Aanmelden en intakeprocedure
  • Huisregels
  • Privacyreglement
  • Klachtenreglement
  • Betalingsvoorwaarden